Fotomugg hos Photobox

När vintern kommer och det blir kallt är det ju härligt att sätta sig ner i soffan och dricka något varmt ur en mugg som bara är din. Ibland får man en fin mugg i present, men det är lika trevligt att ge bort en. Photobox har ett bra urval av olika muggar för dig som vill ha det lilla extra. Fotot på muggen väljer du själv och kan infogas på hemsidan, så du ser hur muggen kommer se ut.

Mugg med färg är en trevlig mugg som har en uppiggande färg på insidan som du väljer själv. Det kan vara din favoritfärg, eller färgen som matchar ditt humör för stunden. Den kan också matcha fotot på framsidan av muggen. Den kostar 129 kronor och du väljer precis hur den ska se ut.

Temamuggen kan designas på alla möjliga sätt. Allt från bakgrund till text, och givetvis fotot, väljer du. Man börjar med att välja en modell på muggen (finns många att välja på) för att sedan bestämma vilket foto du vill ha.

Hjärtmuggen har, som namnet antyder, ett öra format som ett hjärta. Liksom de andra muggarna kan man välja en design som passar, lägga till text om man vill och en fin bild. Den kostar 129 kr.

Enkel fotomugg är en enkel men mysig mugg. Den har ingen design, utan man väljer bara vilken bild som ska vara på muggen. 99 kr kostar den.

Magisk fotomugg är en riktigt häftig mugg. När den är tom är den svart, men häller man något varmt i den skiftar den färg till vit och fotot syns. Precis som de andra muggarna kan man välja design och givetvis fotot. Den kostar 139 kr och bör handdiskas för att behålla den magiska effekten.

Leveranstiden för alla muggar är runt 6-7 dagar och gäller från produktion till att du får hem muggen. Alla muggar tål mikrovågsugn och alla förutom den magiska kan diskas i maskin. Om muggarna ska levereras till övriga Europa tillkommer en kostnad på 85 kr vid varje leverans. Om de ska levereras utanför Europa är tillkostnaden 129 kr vid varje leverans.